Medialle

Ohjeita medialle

Sompasaunaseura ry

 

Meille on todella tärkeää taata kävijöillemme saunarauha ja huolehtia heidän yksityisyydestään. Mikäli olette kiinnostuneitat jutunteosta tai kuvaamisesta Sompasaunalla, noudattehan seuraavia ohjeistuksia:

 

Ilmoita tulostasi hyvissä ajoin, vähintään kolmea arkipäivää ennen. Näin ehdimme tiedottaa saunaväkeä ajoissa ja järjestää jonkun ottamaan teidät vastaan. Tehkää ilmoitus osoitteeseen hallitus@sompasauna.fi jos olette tulossa kuvaamaan tai haastattelemaan paikan päälle. 

 

Kuvaamisen tulee tapahtua aamupäivällä kello 16 mennessä. Saunalla on varsinkin ilta-aikaan paljon kävijöitä. Haluamme saunarauhan takaamiseksi rauhoittaa alueen silloin vain saunomista varten, jottei saunominen häiriinny.

 

Kuvaa vain luvan antaneita ja kunnioita saunarauhaa. Koska Sompasaunalla ei ole pukuhuoneita ja osa kävijöistä saunoo alasti, joistakuista kameran läsnäolo voi tuntua epämukavalta. Siksi on erityisen tärkeää, että kuvaajat sitoutuvat kuvaamaan vain luvan antaneita ja kuvaamaan niin, ettei muille saunojille tule oloa, että voisivat joutua vahingossa linssin eteen. Samaa pätee myös saunojen sisällä kuvattaess