Sompasauna kaipaa tukeasi!

Tue Sompasaunaa!

Sauna on kaikille avoin ja ilmainen, mutta sen ylläpito maksaa Sompasaunaseuralle. Rannan jätehuolto sekä alueen yleinen puhtaanapito on suurin kuluerä kesällä. Voit tukea Sompasaunaa esimerkiksi tilaamalla jäteastian tyhjennyksen.

Sompasaunaseuran jäseneksi liittyminen on mainio tapa tukea saunaa! Jäsenyys ei velvoita mihinkään, mutta on hyvä tapa osoittaa tukensa Sompasaunalle. Avokätisille saunan ystäville suosittelemme 100 euron kannatusjäsenyyttä!

Kesähelteessä auringonpistoksen saaneina päätettiin, että heinäkuun aikana Sompasaunaseuran kannatusjäseneksi liittyvät saavat kiitoksena kolme klapisäkkiä!

Yksi klapisäkki lämmittää saunaa noin kaksi tuntia ja takaa nopeamman lämmityksen sekä tasaisemmat löylyt. 60L klapisäkkejä tarjolla myös ei-kannatusjäsenille. Hintaa yhdellä säkillä on kymmenen euroa ja niitä voi ostaa käteisellä Sompasaunaseuran luottohenkilöiden ollessa paikalla.

Kannatusjäseneksi liittyminen käy helposti verkkokauppamme kautta osoitteessa https://holvi.com/shop/sompasauna/. Samaisen verkkokaupan kautta voi tukea Sompasaunaa myös tilaamalla jäteastian tyhjennyksen!