Saunaseuran vuosikokous ja tukisaunailta 8.3.2015

20140719213611-DJI-2

Sunnuntai-iltana 8.3.15 saunotaan poliisien kesäkodin saunalla Lauttasaaressa. Yleisölle avoin osuus alkaa klo 18 ja sitä ennen pidetään yhdistyksen virallinen vuosikokous alkaen klo 16. Vuosikokous on avoinna vain yhdistyksen jäsenille.

Ota mukaan oma pyyhe, saunaeväät ja hieman käteistä kolehtiin, jonka tuotolla maksetaan tilavuokra ja rakennetaan ensi kesän sauna! Saunasta pääsee mereen vilvoittelemaan ja löylyjä lämmittää puukiuas.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa aloitetaan tulevan kesän saunarannan suunnittelu, joten toivottavasti mahdollisimman moni sauna-aktiivi pääsee paikalle.

Kokouksessa perustetaan myös rakennus- ja tapahtumatoimikunnat. Rakennustoimikunta  vastaa saunan rakentamisesta ja saunarannan ylläpidosta. Tapahtumatoimikunta suunnittelee ja toteuttaa saunarannan oheisohjelmaa ja varainkeruuta.

Tällä hetkellä yhdistyksellä on n 45 varsinaista ja 8 kannatusjäsentä. Jos haluat mukaan toimintaan liity jäseneksi saunaseuran verkkokaupassa ja tule mukaan vuosikokoukseen! Jäseneksi voi liittyä myös saunalla suorittamalla jäsenmaksun käteisellä tai bitcoineilla.