Mukaan tekemiseen

Haluaisit päästä mukaan tekemiseen muttet tiedä miten edetä? Me kerromme!

Sompasauna toimii kokonaan kävijöidensä työpanoksella. Meillä on iso määrä erilaisia osaajia ja aktiivisia sompislaisia, jotka pitävät rattaat omalla panoksellaan pyörimässä. Kävijämäärien kasvaessa hommaa on kuitenkin koko ajan enemmän, joten mahdollisimman monen työpanos on tärkeä.

Jos haluaisit päästä mukaan tekemiseen, voit olla yhteydessä vaikka Sompasaunan hallitukseen, me autamme eteenpäin. Saunalla tutuiksi tulleilta naamoilta voi myös kysellä, miten voisi osallistua aktiivisemmin. Vähintä mitä voit tehdä on saunaan sisään tullessa tarkastaa, tarviiko puita lisätä pesään.

Täältä löydät ohjeita saunan arkipäiväiseen pyörittämiseen - vedenhaku, puiden hakkaaminen ja sauna-alueen siistiminen ovat päivittäisiä toimia, joilla takaamme arjen sujumisen ja alueen viihtyisyyden.

Isoja töitä ovat myös pullonpalautuskeikat ja puiden hakeminen - tähän kaipaamme jatkuvasti uusia aktiiveja, jotka voisivat lähteä kaveriksi pullonpalautusreissuille. Myös kuskeja vetokoukkuineen ja pakettiautoineen kaivataan säännöllisesti. Saunalla on usein myös erilaisia korjaustarpeita, joten hyvin monenlaiselle osaamiselle on käyttöä.

Voit laittaa viestiä osoitteeseen sompasauna@sompasauna.fi ja kertoa halustasi osallistua. Jos sinulla on erikoisosaamista joka olisi valjastettavissa saunan hyväksi, kerro siitäkin!