Olet lämpimästi tervetullut Tapaninpäiväsaunaan!

Joulun juhlimisen keskellä on voi olla hyvä vähän hellittää ja lähteä välissä saunomaan Otaniemen rantasaunaan.

Saunan lisäksi paikalla on iso puulämmitteinen palju. Laiturilta pääsee myös toki mereen uimaan.

Aika: Maanantai 26.12.2016, 18:00 –> 00:00 (jolloin sauna pitäisi olla siivottu)
Osoite: Vastaranta 1, Espoo
google maps -linkki https://goo.gl/nbcQKG

Joulusauna on avoin kaikille Sompasaunan ystäville. Mukaan kannattaa varata pyyhkeen lisäksi saunajuomaa, grillattavaa ja lahjoitus kolehtiin ensi vuoden saunaa/kiuasta varten.

Sompasauna jatkaa Kalasatamassa kesän 2018

Hyviä uutisia Sompasaunalta! Kaupunki lupasi jatkoa vuokrasopimukselle, joten ainakin vielä kesä 2018 saunotaan samalla rannalla, mutta uudessa saunassa! Rannalla on läpi talven avoinna ainakin yksi saunoista – omat klapit, vedet ja taskulamppu on hyvä ottaa mukaan.

Good news! Sompasauna was promised the lease for the summer 2018. The smaller sauna is always open in winter season, bring your own firewood, some water and a flashlight.

Sompasaunan kesätanssiaiset 10.8.2016

Sompasaunaseuralla on ilo ja kunnia kutsua teidät 10.8.2016 klo 17 saunomaan ja tanssimaan hienojen artistien tahdittamana!

Tämän kesän tanssiaisissa esiintyy

Hellä Hermanni & Kylmät Väreet
Tumppi Varonen
Lempi Soikoon
Häzling
RAE Virallinen

Tilaisuuden juontaa ja viimeiset Finnhitsit tanssittaa Jere Leskinen.

Oma pyyhe ja tanssikengät mukaan. Tilaisuudessa kerätään kolehtia Sompasaunan ja taiteilijoiden hyväksi. Mukaan on hyvä varata hieman käteistä rahaa myös ruokamyyjiä varten.

Tilaisuus järjestetään säävarauksella.

Sompasauna avattu kesäkaudelle 2016

Sompasauna on avattu kesäksi. Helsingin kaupunki jatkoi vuokrasopimusta ensi syksyyn, joten nyt kannattaa saunoa kuin viimeistä päivää!

Keväällä saunarannan varustuksessa on vielä puutteita, esim alueen vesihana aukeaa vasta lähempänä kesää, joten on hyvä ottaa omat löylyvedet mukaan.

Sompasaunaseura ry:n vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus: Panu Finnilä (pj), Saara Louhensalo (vpj), Jani Lindqvist (sihteeri / jäsenasiat), Joha Grönvall, Tapio Savander, Arna Björkqvist ja Jaakko Keso.

Tervetuloa saunomaan!

Sompasaunaseura ry:n vuosikokous 23.3.2016

Sompasaunaseura ry:n vuosikokous on ke 23.3.2016 Lapinlahden sairaalassa klo 18. Sairaalan osoite on Lapinlahdentie 1 ja sisäänkäynti löytyy talon takaa länsipuolelta aidan portista sisäpihalle.

Autot voi pysäköidä Lapinlahdentielle tai sairaalarakennuksen eteen. Kokouksen jälkeen saunotaan Lapinlahden telttasaunassa, joten oma pyyhe ja muut varusteet mukaan! Tilaisuus on avoin vain yhdistyksen jäsenille.

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyslain vaatimat asiat, mm. esitellään viime vuoden tilinpäätös, toimintakertomus ja tulevan vuoden budjetti sekä valitaan hallitus seuraavalle kaudelle. Virallisten asioiden jälkeen keskustellaan lauteilla tulevaisuuden suunnitelmista.

Tervetuloa vuosikokoukseen!