Category Archives: tapahtumakutsu

Ison saunan purkutalkoot 1.4.2018

Tervetuloa sompiksen ekoihin kunnon purkutalkoisiin! Nyt saa tulla päästämään talven aikana kerääntyneet aggressiot ulos!

Aika: Sunnuntai 1.4.2018, klo 14.00 —->

Ei roskata ympäristöä purkujätteillä vaan huolehditaan, että jäte tulee asianmukaisesti jätesäkkeihin ja löylypuiksi kelpaavat voidaan talkoovoimin pilkkoa kiukaaseen sopiviksi palasiksi!

Luvassa herkullista ohukaistarjoilua talkoolaisille!

Sompasaunan kesätanssiaiset 10.8.2016

Sompasaunaseuralla on ilo ja kunnia kutsua teidät 10.8.2016 klo 17 saunomaan ja tanssimaan hienojen artistien tahdittamana!

Tämän kesän tanssiaisissa esiintyy

Hellä Hermanni & Kylmät Väreet
Tumppi Varonen
Lempi Soikoon
Häzling
RAE Virallinen

Tilaisuuden juontaa ja viimeiset Finnhitsit tanssittaa Jere Leskinen.

Oma pyyhe ja tanssikengät mukaan. Tilaisuudessa kerätään kolehtia Sompasaunan ja taiteilijoiden hyväksi. Mukaan on hyvä varata hieman käteistä rahaa myös ruokamyyjiä varten.

Tilaisuus järjestetään säävarauksella.

Kutsu Sompajoulusaunaan 26.12.2015

Lämpimästi tervetuloa perinteiseen Sompajoulusaunaan!

Koska jouluna on kiva ottaa vähän iisimmin, olemme varanneet Otaniemen ison & pienen rantasaunan sekä ihanan, ison puulämmitteisen paljun! Laiturilta pääsee myös mereen pulahtamaan jos joku kaipaa viileämpää vettä.

Ohjelmassa rentoutumisen lisäksi grillaamista, ensi kevään saunajuonien punomista, ehkä musisointia tai jotain jos joku jaksaa järjestää.

Joulusauna on avoin kaikille Sompasaunan ystäville. Mukaan kannattaa varata pyyhkeen lisäksi saunakaljaa, grillattavaa, ja avokätinen lahjoitus kolehtiin ensivuoden saunaa varten.

Saunalla on myös perinteinen nyyttärimeininki. Ota mukaan joulupöydästä yli jääneet herkut ja pukin tuomat makeiset muille jaettavaksi!

Saunan löydät Otaniemestä Jämeräntaipale 5.

Sompasauna avoinna 30.10-1.11.

Sompasauna on avoinna perjantaista sunnuntai-iltaan. Tervetuloa nauttimaan Misa-kiukaan löylyistä ja Itämeren hyytävistä aalloista!

Sompasauna is open for public this weekend. You’re invited to enjoy the heat of the stove and the freezing waves of the Baltic Sea!